Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Practicum Memories part 1 : Presents from my pupils!

Wow! i did not expected to get so many presents from my pupils! there are lot of students to be thanked for giving me such a cute presents! especially the doll.. i love you all my pupils!! Sayang dan ingat korang sampai sir Johari mati! i love you all!

aku paling suka anak patung nie, pemberian dari seorang pelajar yang sayangkan aku

Walaupun Sir dah takde sir sentiasa ingat korang!

Nantikan sambungan memory lane time aku pratikal!
banyak lagi kenangan terbaik dan kelakar!

-Johari-


Labels:
2 Responses
  1. same here.
    seronok n the presents received memang pretty shocking.

    as teacher, accept je lah



Related Posts with Thumbnails