Smoking

January 22, 2010
korang rasa best ke smoking? walaupun aku pernah smoking (dah stop).. aku tahu benda nie tak baik.. tapi ape pendapat korang tentang smoker ...Read More

Blur

January 19, 2010
aku agak blur dengan sesetengah perempuan.. sebab kadang2 bila aku tegur skit jew terus ingat aku nak mengoratlah ape lah.. adeh korang ne x...Read More

Kejahatan

January 18, 2010
Dalam diri kite semua mesti ada sedikit kejahatan, bahkan aku sendiri pernah melakukan kesilapan pada sesiapa sahaja.. mane pernah manusia d...Read More

Dilema

January 12, 2010
aku rase aku dalam dilema..... macam2 hal dah berlaku dalam minggu nie... boleh ke aku go on dalam keadaan macam nie.. perit gile.. aku ...Read More