Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Blur

aku agak blur dengan sesetengah perempuan.. sebab kadang2 bila aku tegur skit jew terus ingat aku nak mengoratlah ape lah.. adeh korang ne xle ke pikir yang aku buat tue hanya sebagai kawan.. kalau aku nak mengorat aku akan berterus terang.. kalau dah sukakan aku bagitahu jew bukan ade salah apepun.. sekarang is 2010 bukan macam dulu.. wokey! i'm still waiting for my princess to charmed me and swept off her feet.. hahahaha yelatu macam lah ade yang nakkan aku nie.. anyway.. hope the best for my future.. pada seseorang tue (name die bermula dengan B) aku pelik dengan perangai kamoO, suka tuduh aku macam2.. aku buat ini salah.. buat itu salah.. semua salah di mata kamu.. aku x fikir bukan2 lah pasal semua nie atau about kamOo jangan kusutkan keadaan ok.. jangan rengang ape yang sudah terjalin.. fiuhhh! puas! please.. jgn keruhkan keadaan kite yg sudah keruh nie ohtey kamOo
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails