Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Termenung dan pelik

Aku pelik sesetengah manusia yang suka mengutuk satu sama lain.. kalau sekadar gurauan takpelah tapi dah lah tak kenal pastu kutuk2 plak tue.. babitkan name mak n ayah plak tue.. kan tak bagus jadi seeloknya baik kite semua beristifar dan berbanyakkan bersabar.. kite x perlu buat camtu.. kan elok kite bermesra dengan satu sama lain baru la erat persahabatan dengan kawan baru dan lame.. nak bergurau boleh tapi tgk lah sampai takat mane.. jangan sampai terbang bantal dan periuk mangkuk kat atas kepala kite.. kalau aku ade mengutuk dan bergurau kasar pada kawan2 ku harap maafkan aku.. aku tak berniat pun sebab aku jenis bergurau lembut2 jew dan aku x suka menyakitkan hati kawan2 ku.. kalau aku ade bergurau jgn salah faham.. aku x mengutuk anda.. ade sesetengah yang tersilap faham.. biaselah bahasa melayu anda kan terlalu tinggi mengalahkan PHD sampai aku melawak pun ingat serious.. please be reasonable, take it easy and be cool always.. we will have so much fun with it! betul tak? happy and smile always! jangan marah2 sebab itu hanya merugikan anda.. =)

laughter is the best medicine.. lagi best dari panadol..
Labels: ,
0 Responses
Related Posts with Thumbnails