Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Anugerah Juara Lagu 24

Aku sebenarnya tak berpuas hati Aizat menang dgn lagu tue sebab lagu dia yang lain sedap dari lagu nie (ini opinion aku, so lantak ar korang nak cakap ape, aku peduli ape).. but overall ok lah anugerah juara lagu tahun nie walaupun aku tengok sekerat jew sebab on the way dalam bus nak balik kuantan..

aku paling suka gandingan D. Siti dgn Azlan, dua vocalist yang gila2 high pitch vocal nyanyi lagu untuk mu.. dah paling aku berbangga Yuna dapat gak menang walaupun tempat kedua (bangga wooo~ orang hometown aku tue~!)

Then Stacy wow! ganas sungguh dgn lipstick hijau kehitaman menyeramkan lagi keadaan hahaa! apa2 hal pun aku suka tahun 2010 pembuka kepada pemusic yang dulunya tidak dapat di cahayai oleh mata industri mainstream akhirnya berjaya naik ke atas tanah untuk success..
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails