Blog Orang lain hebat2!

hehehe bila aku pergi melawat blog2 orang lain.. blog diorang memang cantik gila! dengan warna warninya, dengan hiasan.. malah mempunyai follower yang ramai kira blog diorang friendly user.. blog aku simple jew.. maybe aku masih beginner dalam blogging nie.. aku harap ramai yang akan follow aku! hehee! kepada yang follow aku, korang the best in the world!.. i hope ramai lagi yang akan follow aku di my blog.. keep on blogging for all the blogger in the world!

33 comments

joegrimjow said...

klu beginner
kene baca tajuk newbie tu
banyak tolong

jom join contest
;)

ztsuhaily abdmalib said...

beginner??? mcm x je. da byk entri. follower ramai, background kaler2. :D

Mr.Chenta said...

haha
tak perlu kot nak ramai2 follower tapi yang komen sekerat :D

yang penting
ada something yang ley share
dan orang yang minat je komen2

lagi better
dapat input baru ;)

tapi kalau nak gak ramai follower

rajin2 blog walking
rajin2 comment walau orang tu tak komen ur blog :D

amek masa sket
kadang2 berbulan baru orang tu sedar

eh
orang ni slalu komen tapi tak pernah komen page dia
hahaha

Johari sulaiman said...

joegrimjow:tajuk newbie? kat mane?
hehehehee!!!! thanks joe for the comment

ztsuhaily abdmalib : hehehe ye ke? hahah thanks bro!!

salina said...

huhu..ok la tue. mcm da lama jek. sya pon bru lg. tp slalu visit blog2 org,,ok la..:)
n sy follow awk

Johari sulaiman said...

mr chenta: tips terbaik!!! akan sy buat!!!! thanks bro!

flygurl said...

wah..besarnye mata kucing tu...
hehe...

fizi said...

pelan2 kayuh bro..nnt lame2 dlm blogging jd pro la...hehe

Johari sulaiman said...

salina: thanks salina.. ur the best!

flygurl: terkejut tue! terkejut tgk blog2 yang cantik

fizi: thanks bro for words and wisdom.. sy harap bro fizi pun same!

shahrinabd said...

Slow2...jangan gopoh.

Johari sulaiman said...

shahrinabd : thanks bro for the advice.. =)

Aini said...

beginer ke... tgok entri start dr thun 2007.. senior gak tu.. =)

Johari sulaiman said...

aini: hehehe mane ade senior.. huhu beginner ag aini.. x macam aini..

lAl said...

relax rr... newbie cuba banyak baca n blaja... bleh tue... xreti tanya ja memana blog yg agak2 frenly...ehehe

Johari sulaiman said...

Lai: betul jugak tue... thanks bro =)
kalau die x friendly nasib la hehe

1tomyam said...

salam, aku suke blog ko..simple, cantik, kemas dan tersusun..aku dah follow twitter, add google friend, add friend FB...nasib baik iklan Nuff zzz...kalau tak tu pun aku klik....hehehe

^ ZuMaWaMBa ^ said...

sy br 6bln blogging ni..
hahaa
(^___^)v

Johari sulaiman said...

1tomyam: terbaik bro! hahaha terima kasih for the add

zumbawamba: 6 bulan pun agak lame jugak tue..

ZE said...

saya bdk baru..sila beri tunjuk ajar..salam singgah dari GB..=)

محمد فردوس سعد said...

blog ni pun mcm hebat je..tgk je ruang komen ni.ramai jugak yg dtg komen..kira ok la tu...

happy blogging bro :)

Juz Wan said...

Bro gua pn bru gk..

wanameer.blogspot.com


folower needed..
SOKONGLAH ///

miss lolly a.k.a luvfareda said...

banyakkan belajar oke ?

selalu tengok tips2 utk berbelog.

banyak tanya dari yg lebih berpengalaman ;D

insyaAllah belog anda juga akan hebat :-)

Johari sulaiman said...

محمد فردوس سعد : xade lah bro biase3 jew.. thanks bro happy blogging to u toO!

Juz Wan: sy sudah follow blog anda

miss lolly a.k.a luvfareda s: thanks bagi tips2 tue! thank you =)

BEN ASHAARI said...

slow slow..yg penting isi kandungan tu...

-aTie- said...

blog anda hebat ;)

Khaizarien @ atie Blog

Johari sulaiman said...

Ben asshari: blog abg sempoi gile! respect abis! ayat die memang slumber

-atie-: thanks atie, sy punya biase2 je.. blog anda pun same jugak

Fyra Ruslan said...

blajar slow. hehe

ek? sy dah nk msuk 2 tahun berblogging tp xramai follower pun.
hehe.

btw, rajin2 la blogwalking.
bnyk membantu.
^.^

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dah cukup bagus dah nie... ramai yang komen blog nie..

Johari sulaiman said...

Fyra Ruslan: betul tue kena selalu berjalan tgk blog orang lain

Zikr the Jalanan Sepi Perantau: thanks bro! =)

whitelily~ said...

best jugak wat.hehe
nak follow la..meh la follow balik smbil2 klik2 nuffnang..hee :)

shandye. said...

follower ramai tak menjaminkan apa2 sebenarnya. trust me. cube ko fikir, klu follower ko (kononnyalah) ada like around a hundred. adakah semua seratus tu akan baca semua entri ko? paling2 yg datang semula the next time around will be around 25% of them (ni fakta yg aku pnh baca kat artikel website omputeh mana ntah).

secondly, i strongly believe in less in definitely more sbb klu layout blog ko canggih-manggih kaler2 segala bagai tp entri haram susah nk baca (font besar gle, kecik nk mampus, warna2 tujuh petala langit) lepas tu ada autoplay lagu yg ntahapahapa, disusuli dgn widget2 merapu-raban menyesakkn mata dan melambatkan loading page. alamatnya ke butang [X] la blog itu dan aku takkan singgah dah.

oklh. sori meroyan kejap. mode lapar. tata.

p/s:- blog ko not bad. aku akan datang lg. ngee...

Ms_Mui2 said...

baru ke?mcm dh lama je ade blog..heee..welcome2..ganbate to all blogger,haha!!

Nurika Jianie said...

nk ckp ni , BELOG ANDA kan , ehem , sedap mata memandang . siyes ! penat jenjalan tengok belog orang ramai , bila sampai kat belog yang cenggini , ilang rase penat tu . cewah .

~ HAPPY BLOGGING ~