Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Blog Orang lain hebat2!

hehehe bila aku pergi melawat blog2 orang lain.. blog diorang memang cantik gila! dengan warna warninya, dengan hiasan.. malah mempunyai follower yang ramai kira blog diorang friendly user.. blog aku simple jew.. maybe aku masih beginner dalam blogging nie.. aku harap ramai yang akan follow aku! hehee! kepada yang follow aku, korang the best in the world!.. i hope ramai lagi yang akan follow aku di my blog.. keep on blogging for all the blogger in the world!
Labels: ,
33 Responses
  1. joegrimjow Says:

    klu beginner
    kene baca tajuk newbie tu
    banyak tolong

    jom join contest
    ;)


  2. beginner??? mcm x je. da byk entri. follower ramai, background kaler2. :D


  3. Mr.Chenta Says:

    haha
    tak perlu kot nak ramai2 follower tapi yang komen sekerat :D

    yang penting
    ada something yang ley share
    dan orang yang minat je komen2

    lagi better
    dapat input baru ;)

    tapi kalau nak gak ramai follower

    rajin2 blog walking
    rajin2 comment walau orang tu tak komen ur blog :D

    amek masa sket
    kadang2 berbulan baru orang tu sedar

    eh
    orang ni slalu komen tapi tak pernah komen page dia
    hahaha


  4. joegrimjow:tajuk newbie? kat mane?
    hehehehee!!!! thanks joe for the comment

    ztsuhaily abdmalib : hehehe ye ke? hahah thanks bro!!


  5. salina Says:

    huhu..ok la tue. mcm da lama jek. sya pon bru lg. tp slalu visit blog2 org,,ok la..:)
    n sy follow awk


  6. mr chenta: tips terbaik!!! akan sy buat!!!! thanks bro!


  7. flygurl Says:

    wah..besarnye mata kucing tu...
    hehe...


  8. fizi Says:

    pelan2 kayuh bro..nnt lame2 dlm blogging jd pro la...hehe


  9. salina: thanks salina.. ur the best!

    flygurl: terkejut tue! terkejut tgk blog2 yang cantik

    fizi: thanks bro for words and wisdom.. sy harap bro fizi pun same!


  10. shahrinabd Says:

    Slow2...jangan gopoh.


  11. shahrinabd : thanks bro for the advice.. =)


  12. Aini Says:

    beginer ke... tgok entri start dr thun 2007.. senior gak tu.. =)


  13. aini: hehehe mane ade senior.. huhu beginner ag aini.. x macam aini..


  14. lAl Says:

    relax rr... newbie cuba banyak baca n blaja... bleh tue... xreti tanya ja memana blog yg agak2 frenly...ehehe


  15. Lai: betul jugak tue... thanks bro =)
    kalau die x friendly nasib la hehe


  16. 1tomyam Says:

    salam, aku suke blog ko..simple, cantik, kemas dan tersusun..aku dah follow twitter, add google friend, add friend FB...nasib baik iklan Nuff zzz...kalau tak tu pun aku klik....hehehe


  17. sy br 6bln blogging ni..
    hahaa
    (^___^)v


  18. 1tomyam: terbaik bro! hahaha terima kasih for the add

    zumbawamba: 6 bulan pun agak lame jugak tue..


  19. ZE Says:

    saya bdk baru..sila beri tunjuk ajar..salam singgah dari GB..=)


  20. blog ni pun mcm hebat je..tgk je ruang komen ni.ramai jugak yg dtg komen..kira ok la tu...

    happy blogging bro :)


  21. Juz Wan Says:

    Bro gua pn bru gk..

    wanameer.blogspot.com


    folower needed..
    SOKONGLAH ///


  22. banyakkan belajar oke ?

    selalu tengok tips2 utk berbelog.

    banyak tanya dari yg lebih berpengalaman ;D

    insyaAllah belog anda juga akan hebat :-)


  23. محمد فردوس سعد : xade lah bro biase3 jew.. thanks bro happy blogging to u toO!

    Juz Wan: sy sudah follow blog anda

    miss lolly a.k.a luvfareda s: thanks bagi tips2 tue! thank you =)


  24. BEN ASHAARI Says:

    slow slow..yg penting isi kandungan tu...



  25. Ben asshari: blog abg sempoi gile! respect abis! ayat die memang slumber

    -atie-: thanks atie, sy punya biase2 je.. blog anda pun same jugak


  26. Fyra Ruslan Says:

    blajar slow. hehe

    ek? sy dah nk msuk 2 tahun berblogging tp xramai follower pun.
    hehe.

    btw, rajin2 la blogwalking.
    bnyk membantu.
    ^.^


  27. dah cukup bagus dah nie... ramai yang komen blog nie..


  28. Fyra Ruslan: betul tue kena selalu berjalan tgk blog orang lain

    Zikr the Jalanan Sepi Perantau: thanks bro! =)


  29. whitelily~ Says:

    best jugak wat.hehe
    nak follow la..meh la follow balik smbil2 klik2 nuffnang..hee :)


  30. shandye. Says:

    follower ramai tak menjaminkan apa2 sebenarnya. trust me. cube ko fikir, klu follower ko (kononnyalah) ada like around a hundred. adakah semua seratus tu akan baca semua entri ko? paling2 yg datang semula the next time around will be around 25% of them (ni fakta yg aku pnh baca kat artikel website omputeh mana ntah).

    secondly, i strongly believe in less in definitely more sbb klu layout blog ko canggih-manggih kaler2 segala bagai tp entri haram susah nk baca (font besar gle, kecik nk mampus, warna2 tujuh petala langit) lepas tu ada autoplay lagu yg ntahapahapa, disusuli dgn widget2 merapu-raban menyesakkn mata dan melambatkan loading page. alamatnya ke butang [X] la blog itu dan aku takkan singgah dah.

    oklh. sori meroyan kejap. mode lapar. tata.

    p/s:- blog ko not bad. aku akan datang lg. ngee...


  31. Ms_Mui2 Says:

    baru ke?mcm dh lama je ade blog..heee..welcome2..ganbate to all blogger,haha!!


  32. nk ckp ni , BELOG ANDA kan , ehem , sedap mata memandang . siyes ! penat jenjalan tengok belog orang ramai , bila sampai kat belog yang cenggini , ilang rase penat tu . cewah .

    ~ HAPPY BLOGGING ~


Related Posts with Thumbnails