Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

PANAS = HOT

Korang rasa tak bahang panas sekarang nie kat Malaysia... macam duduk kat microwave je kan... aku tak boleh nak describe macamane panasnya hari nie tapi korang boleh bayang yang aku hanya memakai singlet dan seluar pendek je so korang tahu tahap kepanasannya camne.. kalau nak di ikutkan hati mau jew aku beli tiket pergi Antarctica.. aku rase la kan kepanasan nie di sebabkan ape yang manusia buat kat bumi (kesian bumi).. mane taknya.. aku pegi bandar jew asap2 kereta cam asap kapal.. orang buang sampah merata... macam2 lagilah.. jadi pada penduduk bumi kalau rase taknak tgk bumi nie meletup supernova.. baik jaga bumi nie wokey!
Labels:
6 Responses
  1. mie Says:

    itu la.....
    bila panas baru kita menyesal...
    tp mmg semua tempat terasa bahang kepanasan nya...


  2. hahahaa betul2 mie.. betul tue.. dah panas baru nak jaga.. nak tanam pokok ke ape.. green peace dari dulu lagi uat.. hehe


  3. hanna Says:

    sies panas,
    tanam pokok pon mati
    tdo mlm peluh2
    erghh..
    panas..panas..


  4. tahu xpe! letak air bawah matahari kering..


  5. lilacfla Says:

    haha kucien tu comel. nak sekor camtulah


  6. kalau boleh pegang kucing tue kan best hehe! tapi lepas tue tgk la tgn anda hehe BBQ style!


Related Posts with Thumbnails