PANAS = HOT

Korang rasa tak bahang panas sekarang nie kat Malaysia... macam duduk kat microwave je kan... aku tak boleh nak describe macamane panasnya hari nie tapi korang boleh bayang yang aku hanya memakai singlet dan seluar pendek je so korang tahu tahap kepanasannya camne.. kalau nak di ikutkan hati mau jew aku beli tiket pergi Antarctica.. aku rase la kan kepanasan nie di sebabkan ape yang manusia buat kat bumi (kesian bumi).. mane taknya.. aku pegi bandar jew asap2 kereta cam asap kapal.. orang buang sampah merata... macam2 lagilah.. jadi pada penduduk bumi kalau rase taknak tgk bumi nie meletup supernova.. baik jaga bumi nie wokey!

6 comments

mie said...

itu la.....
bila panas baru kita menyesal...
tp mmg semua tempat terasa bahang kepanasan nya...

Johari sulaiman said...

hahahaa betul2 mie.. betul tue.. dah panas baru nak jaga.. nak tanam pokok ke ape.. green peace dari dulu lagi uat.. hehe

hanna said...

sies panas,
tanam pokok pon mati
tdo mlm peluh2
erghh..
panas..panas..

Johari sulaiman said...

tahu xpe! letak air bawah matahari kering..

lilacfla said...

haha kucien tu comel. nak sekor camtulah

Johari sulaiman said...

kalau boleh pegang kucing tue kan best hehe! tapi lepas tue tgk la tgn anda hehe BBQ style!