Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Apa Pendapat anda tentang Guy & Gurl mintak no. tel anda?

Dulu kalau nak berkawan kita selalu hantar surat jew.. kalau takde kertas cuba buat asap S.O.S tak pun hantar merpati ke.. tapi sekarang zaman moden dan di sertai teknologi yang canggih.. dengan adanya handphone atau cellphone ramai dah boleh berhubung antara satu sama lain.. tapi aku bukan nak bercerita tentang handphone atau jual sebarang model handphone kat anda... aku nak bercerita pasal bila guy atau gurl mintak no. telefon dari anda.. ape pertama kali dalam pemikiran korang? kalau lelaki biase lah mintak no. telefon dari gadis tapi apa akan terjadi kalau gurl yang mintak no. telefon dari lelaki? mesti pelik kan... tapi lelaki suka la toO!..bagi pendapat akulah girl tue bagi pun sebab....
  • nak berkawan sahaja dan tak lebih dari tue..
  • kalau lebih pun terpulang pada that gurl..
  • jangan fikir pasal pepatah "timba cari perigi".. dah tak boleh pakai dah pepatah tue sbb sekarang zaman 21 century bukan zaman mak bapak kita, come on lah positif lah sikit bila berfikir..
  • Mungkin die berminat nak kenal dengan orang tue ke..
  • lelaki tue nampak handsome ke ape ke... (selalu aku dengar tentang nie)
  • kalau playgirl plak meramai2 kan lagi boyfriend mereka haha!
  • Mesti diorang dah nak kahwin.. baru mintak no. telefon
  • kalau tak kenal mane boleh bagi.. baru jew kenal 2 minit terus mintak no. ko apsal! nampak kasut tumit tinggi aku nie! (haha ayat girl brutal)
  • belajar bersama2 ke buat discussion ke ade hal penting ke (bagi pelajar dan yang berkerja)

kalau guy plak mintak dari gurl nombor telefon ape plak korang fikir bagi kaum wanita? dari pendapat aku ade banyak sebenarnya.. antaranya ialah...
  • berkawan..
  • mengorat..
  • nak buat asigment ke buat keje bersama ke (bagi pelajar atau yang sudah berkerja)
  • nak lepak same2 ke (bersosial dalam keadaan terkawal)
  • mengorat... eh bukan ke dah ade kat atas tadi.. ;p
  • saje2 jew... (ade ke?)
  • die rase muka die handsome dan nak test market die.. haha!
  • die nak cuba jadi playboy yang berjaya dalam industri mengumpul awek2 di keliling pingang mereka
bukan aku nak belah pada guy atau sesape pun tapi aku ada pengalaman mintak no. tel nie pada girls and they cepat perasaan hahahaha! dan sesetengahnya tak! dan bagi aku yang tidak itu adalah seorang yang positif! pemikiran yg bijak!.. anyway terpulang la pada ape2 pendapat korang asalkan tahu niat dan nawaitu korang.. ape2 hal berkawan la seramainya.. sebab berkawan nie takde istilah seorang seperti bercinta.. berjuta2 pun takpe! janji lagi meriah!

rasa pendapat saya nie salah boleh bagi comment kat bawah jika anda rasa anda tidak berpuas hati =)
Labels:
7 Responses
  1. ::aMaD:: Says:

    kalo org kenal atau nak kwn..bole je bg num..ramai kwn kan best? =D



  2. salina Says:

    ok je kot.. jnji ikhlas nak berkawan.. hee :)


  3. kena tengok orang jugak... tapi kalau dah lama kenal , ok je.. takda masalah


  4. betul tue tapi biaselah kalau dah suka terus nak mengorat hehe


  5. atira Says:

    tgk la..klu org tue ikhlas x salah kn? tp klu ade agenda lain baik xyah kn~~


  6. betul tue! akhirnya ade gak girl bersuara!


Related Posts with Thumbnails