Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Hair Styles

Macam jenis styles rambut kite tengok zaman sekarang.. lelaki berambut panjang, girl berambut pendek la, rambut pendek sebelah dan panjang sebelah (yang bertudung tetap comel!).. macam2.. aku tengah memikirkan nak buat rambut apa kat salon bulan julai nie.. kalau boleh biar sesuai dengan aku... korang rase muka aku nie sesuai uat rambut cmne?

kat bawah nie antara styles rambut yang aku jumpa dalam magazine japan! cantik rambut diorang! memang japan trensandance dalam bidang rambut2 nie...

Click on the image to enlarge!


Labels:
2 Responses
  1. shandye. Says:

    buatlah fluffy2 camtu sekali pun. once ko pakai helmet dan naik skuter ko utk pg kelas... semuanya jadik leper.

    pastu kena spend some time terkial2 adjust rambut depan cermin pandang belakang kat skuter ko sambil awek2 lalu. sangat tidak cool. hahaha...


  2. hahahaha betul gak tue.. tp jenis rambut jepun macam nie bukan pilihan aku bro shandye.. itu kalau drive kereta xpelah jugak nie kalau naik motor mau bawak spray rambut hari2 haha!


Related Posts with Thumbnails