Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

GEMPAR!! Bukti Gambar Rogol beramai2!

WARNING: GAMBAR SANGAT KEJAM PG13

Apa nak jadi sekarang nie... aku dapat gambar nie kat dalam internet.. kecian... tak ada belas kasihan langsung.. di perlakukan begitu sahaja! kalau aku ade kat situ lame dah aku cegah perkara nie dari berlaku tapi aku tak tahu tempat kat mane... so semoga beliau tidak trauma!


*Gotcha! hehehe jangan marah
Labels:
4 Responses
  1. ezzaty Says:

    mak ai..ksiannye kucing betine 2!
    btw gamba itu menarik.ahaha


  2. hehehe lagi2 tgk lah.. kucing hitam tue pandang uat muka x bersalah


  3. Penjenayah....sungguh kejam...
    Kucing tu dah report polis ke lum..


  4. entah la die masih dalam keadaan trauma kot


Related Posts with Thumbnails