Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Survey! untuk blogger

Aku nak buat survey! kalau boleh nak semua rakan2 blogger membantu!..

korang rase apa artikel yang sesuai untuk post terbaru aku nanti?


Labels:
2 Responses
  1. shandye. Says:

    buat rebiu filem/buku/teater yg terbaru.

    sejak2 tertimbus dengan asaimen ni tak sempat hendak berlibur. dapat baca rebiu pun jadilah...


  2. hehehehe buku n teater tue xpenah ag tapi rebiu filem tue dah selalu


Related Posts with Thumbnails