Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Apa akan terjadi kalau Bumi meletup?

One day the earth shall die... korang rasa apa akan terjadi kalau bumi meletup? maksud aku meletup macam kejadian Supernova.. kalau manusia masih menghuni bumi ketika itu, apa perasaan diorang? diorang nak duduk mane? aku rase dengan cuaca panas sekarang nie pun dah menampakan berlaku pencemaran seperti kereta dengan tak tukar minyak hitam pastu drive macam kereta api kat jalan raya.. buang sampah merata2, bakar sampah, bakar bayi (aku tak tahu ape kena mengena dengan hal nie tapi aku rase ade kot).. haha, merokok lagi, macam kawan aku jew satu hari 3 kotak 20 batang sehari.. itu dah 60 batang.. kalau sebulan?baik suruh die sedut ekzoz kereta yang tak tukar minyak hitam tue fiuhhh!.. ada pengunaan eletrik yang berlebihan.. yelah 24 jam bukak laptop blogging, tgk facebook, main game, download (waaahhhhh! terasa aku).. banyak lagi perubahan yang tak boleh dielakan atas kepentingan manusia untuk kepuasan diri mereka.. jadi silap siapa kalau bumi mati dan meletup? "sendiri mau ingatlah"
Labels:
7 Responses
  1. joegrimjow Says:

    kesejukan skrg ni pon dah nak meletup da bumi ni
    haishh


  2. supernova..??

    supernova hanya berlaku kat bintang2 jer dek. kat bumi mmg takkan berlaku.


  3. joegrimjow: hehehehe betul2..

    mrcongeniality: are you sure? mane ade istilah bintang... bintang yg kita lihat tue semuanya planet...
    maybe sy betul dan anda salah dan maybe anda betul dan saya salah.. tapi xkisah janji sedap bunyi nya =p
    anyway thank ye ;)


  4. gooseberries Says:

    cuaca pon da berubah2 da skang nie..ngan panas nyer lagi..


  5. sabar jelah.. berpeluh2 dibuatnya


  6. bareessence Says:

    em..mmg panas dan hujan xmenentu..apakah itu lah tanda2 nya??



    *takot*



Related Posts with Thumbnails