Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Jika Anda Seorang Penyanyi Atau Mempunyai bands

Setiap manusia ada impian.. impian aku adalah menjadi seorang pemusic metal... dapat main gitar dalam band pun jadilah tapi aku beginner je.. bukan professional.. maybe satu hari nanti.. who knows.. kalau di beri peluang.. nak jugak main dalam bands metal dunia macam Metallica ke.. berangan betul huhu.. uhuk2 jadi kembali ke dunia realitinya saya ada beberapa soalan yang hendak di kemukan kepada pembaca dan blogger yang meminati music... soalannya ialah...

Apakah genre music yang anda akan main? Siapakah idola pemusic, band dan penyanyi anda?

Sertakan jawapan anda di dalam comment di bawah



*Semoga impian anda tercapai satu hari nanti
Labels:
9 Responses
  1. joegrimjow Says:

    erkk
    teringin nak ada
    tapi...
    camtu la
    xley nyanyi


  2. joegrimjow Says:

    join contest jom
    ada masa lagi ni
    hee
    :)


  3. bulat Says:

    boleh puyer. jnji ader minat. aku boleh ajar klu ko xphm psl gitar.. kiter sm2 blaja lar kn. ;)


  4. joegrimjow: nyanyi dalam bilik mandi pun jadi lah...

    bulat: haha thanks bro..


  5. cik EPAL Says:

    semoga impian anda juga tercapai :)


  6. suker indo band :-)

    msia kureng sket oh band die.


  7. cik epal: thanks epal..

    miss lolly a.k.a luvfareda: malaysia banyak band best2 ape..


  8. Mell Says:

    kalo jd penyanyi nk nyanyi genre hip hop and dance mcm stacy . xpun jd mcm agnes monica !

    kalo de band nak nyanyi genre rock . mcm evanescence



    hahahaa . verangan je kn . hehe


  9. verangan pun bagus! janji leh satu hari nanti jadi kenyataan.. siapa tahu


Related Posts with Thumbnails