Jika Anda Seorang Penyanyi Atau Mempunyai bands

Setiap manusia ada impian.. impian aku adalah menjadi seorang pemusic metal... dapat main gitar dalam band pun jadilah tapi aku beginner je.. bukan professional.. maybe satu hari nanti.. who knows.. kalau di beri peluang.. nak jugak main dalam bands metal dunia macam Metallica ke.. berangan betul huhu.. uhuk2 jadi kembali ke dunia realitinya saya ada beberapa soalan yang hendak di kemukan kepada pembaca dan blogger yang meminati music... soalannya ialah...

Apakah genre music yang anda akan main? Siapakah idola pemusic, band dan penyanyi anda?

Sertakan jawapan anda di dalam comment di bawah



*Semoga impian anda tercapai satu hari nanti

9 comments

joegrimjow said...

erkk
teringin nak ada
tapi...
camtu la
xley nyanyi

joegrimjow said...

join contest jom
ada masa lagi ni
hee
:)

bulat said...

boleh puyer. jnji ader minat. aku boleh ajar klu ko xphm psl gitar.. kiter sm2 blaja lar kn. ;)

Johari sulaiman said...

joegrimjow: nyanyi dalam bilik mandi pun jadi lah...

bulat: haha thanks bro..

cik EPAL said...

semoga impian anda juga tercapai :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

suker indo band :-)

msia kureng sket oh band die.

Johari sulaiman said...

cik epal: thanks epal..

miss lolly a.k.a luvfareda: malaysia banyak band best2 ape..

Mell said...

kalo jd penyanyi nk nyanyi genre hip hop and dance mcm stacy . xpun jd mcm agnes monica !

kalo de band nak nyanyi genre rock . mcm evanescence



hahahaa . verangan je kn . hehe

Johari sulaiman said...

verangan pun bagus! janji leh satu hari nanti jadi kenyataan.. siapa tahu