Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

AVENGED SEVENFOLD LIVE IN MALAYSIA 2012



Yes finally i got to see the band for the second time.. first was in Singapore.. now again i will go again and watching them! HORRAYYY got the ticket already!

 the weird thing is aku tak tahu plak diorang punya venue kat stadium negara tapi dalam poster tulis sunway lagoon =,=
Labels: 0 comments |

BAJU BEHEMOTH!!!!! yearghhh!

Sebelum hari raya cina hari tue aku ade lah dok usha2 website band metal dari poland... so aku berkenan kat dua baju nie.. jadi aku beli!!!! tak sangka hadiah dari poland sudah sampai minggu lepas! jauh tueee... hehehe cayalah BEHEMOTH!
Labels: 0 comments |

Hadiah birthday! for my 25th birthday ;)


Birthday aku bulan lepas di sambut dengan sederhana sekali.. takda apa yang specialnya except! i celebrate it with pija dan die bagi aku dua hadiah nie, buku Tun dr Mahathir dan patung gergasi DOMO!!!! i tak tahu nak cakap ape kat die sebab speechless time die bagi present tue.. ANYWAY I'M HAPPY!
Labels: 0 comments |
Related Posts with Thumbnails