KORANG NAK AKU FOLLOW BLOG KORANG?

Sebenarnya best blogging nie.. sebab kita boleh jumpa banyak penulisan yang sempoi dan bernas, artikel yang ilmiah, cerita yang kreative dan ada sesetengahnya penuh dengan jenaka yang agak bagus!, so dalam semangat berblogging nie nak aku sampaikan hajat di hati kepada blogger semua.. sudah lame aku pendamkan hal nie... baru hari ini nak bagitahu secara rasminya..

Sesiapa nak aku follow blog diorang bolehlah letak name blog anda didalam comment aku di bawah.. dah aku akan follow blog anda semua wokey!! atleast itu sahaja yang boleh aku tunjukkan sebagai perhargaan kepada korang sebagai blogger selain dari bagi comment.. dan jugak boleh meramai lagi umat sahabat blogger.. tapi jangan lupa tau! follow la jugak my blog, tak sedap lah kalau hanya aku jew follow blog korang kan.. kan.... SELAMAT BLOGGING!

8 comments

withlovs said...

Ok.. try blog saya yer.. biasa2 je tp byk juga info yg saya kongsikan dr pengalaman sdri.. try ye..

http://www.tunjulia.com

hanna said...

sy da lma bloge follow ur blog.huhuw

nway dis is my blog,singgah la. (^.^)

http://hanalalock.blogspot.com/

eQuRlz said...

baru lepas follow blog awk.. :) ni url blog eqa..take a look..

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

i Pakcik Zharul said...

teruskan berblog!

xoxo i Pakcik Zharul.

haha, saya bukan asz. :)

nadd_honey said...

baru berjinak-jinak nak berbelogg
saya follow anda ea??

http://naddydady.blogspot.com

shandye. said...

kalau anda rasa gembira tekan 'Follow'! hehehe...

http://ngomelsikit.blogspot.com

p/s:- thanks for the alice ost. best!

Johari sulaiman said...

hahaha your welcome sweet friends.. ade ape2 request bleh mintak.. sy try carikan!

Jocko said...

i will follow u....