Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

KORANG NAK AKU FOLLOW BLOG KORANG?

Sebenarnya best blogging nie.. sebab kita boleh jumpa banyak penulisan yang sempoi dan bernas, artikel yang ilmiah, cerita yang kreative dan ada sesetengahnya penuh dengan jenaka yang agak bagus!, so dalam semangat berblogging nie nak aku sampaikan hajat di hati kepada blogger semua.. sudah lame aku pendamkan hal nie... baru hari ini nak bagitahu secara rasminya..

Sesiapa nak aku follow blog diorang bolehlah letak name blog anda didalam comment aku di bawah.. dah aku akan follow blog anda semua wokey!! atleast itu sahaja yang boleh aku tunjukkan sebagai perhargaan kepada korang sebagai blogger selain dari bagi comment.. dan jugak boleh meramai lagi umat sahabat blogger.. tapi jangan lupa tau! follow la jugak my blog, tak sedap lah kalau hanya aku jew follow blog korang kan.. kan.... SELAMAT BLOGGING!
Labels:
8 Responses
  1. withlovs Says:

    Ok.. try blog saya yer.. biasa2 je tp byk juga info yg saya kongsikan dr pengalaman sdri.. try ye..

    http://www.tunjulia.com


  2. hanna Says:

    sy da lma bloge follow ur blog.huhuw

    nway dis is my blog,singgah la. (^.^)

    http://hanalalock.blogspot.com/


  3. eQuRlz Says:

    baru lepas follow blog awk.. :) ni url blog eqa..take a look..

    http://syafiqahmohmad.blogspot.com/


  4. teruskan berblog!

    xoxo i Pakcik Zharul.

    haha, saya bukan asz. :)


  5. nadd_honey Says:

    baru berjinak-jinak nak berbelogg
    saya follow anda ea??

    http://naddydady.blogspot.com


  6. shandye. Says:

    kalau anda rasa gembira tekan 'Follow'! hehehe...

    http://ngomelsikit.blogspot.com

    p/s:- thanks for the alice ost. best!


  7. hahaha your welcome sweet friends.. ade ape2 request bleh mintak.. sy try carikan!


  8. Jocko Says:

    i will follow u....


Related Posts with Thumbnails