Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Holiday di Johor Bharu

Minggu lepas aku pergi ke Johor bharu.. best jugak lah especially Danga Bay.. banyak tempat menarik.. paling aku suka adalah makanannya.. fiuhhh! kalau di ikutkan hati mau gemuk aku makan banyak2.. tempat yang aku syorkan korang semua makan adalah Restoren Sayam, popular rasenya.. seafoodnya fresh!. masa aku pegi Danga Bay pulak malam minggu so ramai orang lepak2 kat situ.. ade pertunjukan kereta siapa paling vogue la sampai berapi2 kuar hehe.. pastu ade jualan best2 macam jenis barang la.. Petang esoknya plak tengok orang main layang2 plak.. the view kita boleh tengok adalah singapore! hehee! (adeh!) anyway kira berpuas hati lah.. yang paling aku ralat sekali time pegi kedai gitar kat angsana mall! ade terjumpa gitar best nie! bila nak beli jew tgk orang dah capai dulu.. sedihhh!

ikan ape ntah aku tak ingat abg aku order, tapi rangup and sedap!

nasi goreng usa seafood!

sedap sotong goreng nie yum2!

muka kepenatan bila balik naik bus tapi sempat boleh senyum
Labels:
2 Responses
  1. cupCAKES Says:

    waahh..g Jb ya??
    Sayam kt the zone sana..mmg besh gler gempak,but hrga pon ley tahan.
    lalala..
    To me..Danga Bay..da bosan tengok.
    yerk la..i m pure JB.
    y not if u dtg jb lagi..n nk mkn seafood try g gelang ptah or pontian..
    c2 lg fresh coz dri laot..:-))
    tenx coz visit johor


  2. tahu xpe!

    thanks for the info babe!


Related Posts with Thumbnails