Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

HOLIDAY IN KRABI


Agak lame tak update my blog..so here i am... anyway HAPPY BIRTHDAY JOHARI!!!! 16 JANUARY 2011.. hehehe semakin besar dan semakin matang harapnya.. so hari nie nak cerita lah holiday di krabi bersama kawan2 university.. memang tak dijangka pegi holiday nie sebab saje2 nak tengok negara orang.. so bila aku di sana banyak kenangan yang indah bersama kawan2.. terutamanya yang membuat hati aku terdetik bila di sana.. ketika azan dilaungkan.. sayu hati teringat malaysia dan bangga sebab islam kuat jugak di thailand.. populasi islam di sane walaupun sedikit tapi kalau diikutkan memang ramai jugak.. cuma makanan halal agak susah di jumpai tapi aku tetap jumpa gak! hehehe.. anyway dapat jugak merasa pegi tengok tempat orang.. walaupun thailand jiran dengan malaysia tapi persamaanya ketara betul.. nak di jadikan cerita aku happy dapat hadiah vacation nie! hehehehehehhe!
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails