Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Maher Zain Concert

LAME TAK POST SOMETHING KAT BLOG AKU!!!! hari nie aku nak post something best!!! pada 25hb FEBRUARY! aku akhirnya dapat jugak pegi ke konsert artist nasyid popular maher zain!!!! memang nak cakap SUPERB!!!! terbaik! suara maher zain best!, paling gempak is beliau menyanyikan lagu inshaAllah dalam bahasa melayu!!! konsertnya memang terbaik! diiringi dengan music orchestra! fuhhh gempak! pastu plak ade rakan2 seperjuangan dari awakening records seperti Mesut Kurtis dan Irfan makki! fuhhh lagi mengenakkan konsert tersebut... kira aku berpuas hati dapat jugak merasa tengok persembahan live beliau.. kepada yang tak pernah tengok beliau live.. memang beliau seorang yang berbakat! yang buat aku terharu.. setiap kali beliau nak menyanyi lagu2 beliau, beliau akan mulakan dengan mengucap kalimah bismillah.. masya Allah.. rase segan kadang2.. sebab aku sendiri pun jarang nak mulakan sesuatu perkerjaan dengan bismillah.. tapi memang aku kagum dengan Maher zain! ape2pun it's the best time of my life!

p/s: terkilan jugak sebab maher zain tak nyanyi kan lagu favorite aku AWAKEN sob2
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails