Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

I WATCH TRANSFOMER YESTERDAY

aku pegi tgk wayang dgn my wawa semalam (sabtu jun 27) kat the cineleisure curve damansara.. teng neng3 Transformer the revenge of the fallen, mula2 tak sabar nak tengok movie tue tapi bila dah tengok macam2 perasaan bercampur baur.. aku macam hampa dengan movie tersebut (waaaa!!! dah la aku minat transformer!).. kenapa hampa? yelah mane taknya.. jalan cerita die plain jew macam takde permulaan, pertengahan dan klimax (sorry guys for the spoiler) tapi biase la movies selalu akan ada pro's and con's jadi walaupun movie nie ada kelemahan dari segi penulisan script dan jalan ceritanya (aku taknak bagitahu apa kelemahanya so korang pegi tengok sendiri movie tue) ada gak part yg best seperti transformer yang baru dan yang lama aku nak tengok dari zaman kecik (paling aku suka sekali dengar suara original voice Soundwave! rindunya) dan kekuatan Optimus Prime dalam movie nie sebagai ketua autobots! (aku suka part die berlawan dengan Megatron, Blackout dan starscream serentak kat hutan tue! memang cukup hebat tiga lawan satu, takde words nak describe!) dan jadikan cerita taklah hampa sangat so aku akan menunggu abang aku membeli DVD movie tersebut untuk di tonton sebanyak beribu2 kali.. lepas tengok movie aku pegi kedai model transformer dan beli satu model decepticon RAMPAGE! (bulldozer tue!) anyway nak sum up the day memang best! cukup best pegi bersama dengan seseorang yang cukup bermakna dalam hidup aku.. guys! watch la transformer ok! cheers!

tiket wayang aku
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails