Mentor musim ke 5

HAHAHA tak pernah2 aku tibe2 boleh layan mentor nie... layan mentor nie bukan sebab ape.. sebab member lama join! yeahhhh!!! so layan jelah MENTOR nak support die.. so my old friends is shafiqa atau glamer name die iqa mentor hehehe.. waaahhh ade mentor dah belakang hehehe anyway hope korang sokong la iqa sebab she is sweet dan die ade talent.. anyway iqa all the best ok jangan lupa kawan anda kat sini hehehehe ;) nak signnnn autoografffffff ;p

p/s: hahahaa aku nak tergelaknya.. si iqa nie aku ingatkan die join mentor tue under rahim maroof ke tapi last2 Edry Kru.. wow! memang lain sekali tapi bagus!

2 comments

SayaNina said...

ok gak ar sore dia...mantap!:)

Johari sulaiman said...

mantap! ;)