Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Mentor musim ke 5

HAHAHA tak pernah2 aku tibe2 boleh layan mentor nie... layan mentor nie bukan sebab ape.. sebab member lama join! yeahhhh!!! so layan jelah MENTOR nak support die.. so my old friends is shafiqa atau glamer name die iqa mentor hehehe.. waaahhh ade mentor dah belakang hehehe anyway hope korang sokong la iqa sebab she is sweet dan die ade talent.. anyway iqa all the best ok jangan lupa kawan anda kat sini hehehehe ;) nak signnnn autoografffffff ;p

p/s: hahahaa aku nak tergelaknya.. si iqa nie aku ingatkan die join mentor tue under rahim maroof ke tapi last2 Edry Kru.. wow! memang lain sekali tapi bagus!
Labels:
2 Responses
  1. SayaNina Says:

    ok gak ar sore dia...mantap!:)



Related Posts with Thumbnails