Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Captain America

Di bulan ramadhan aku sekali lagi berpeluang dapat tengok wayang cite entah tak tahu best ke tidak... tapi boleh lahhh iaitu CAPTAIN AMERICA... *ini kes kawan aku taknak jalan lame2 kat KLCC.. so bedal je tengok cerita tue sementara menunggu nak berbuka puasa

Cerita Captain America nie reboot sebenarnya dari cerita lamenya yang tak berapa nak best effects
tapi yang 2011 nie agak boleh tahan lah.. yang paling aku menakjubkan teruja2 gile ialah macamane lah diorang wat pelakon utama tue dari badan tough gile ke kurus kering n kecik je

ceritanya mengenal seorang pemuda yang berusaha berulang2 kali untuk cuba masuk dalam tentera tapi tak mampu sebab fizikalnya yang tak dapat memenuhi criteria seorang tentera.. yelah dah pendek pastu kurus kering memanglah sapa nak amik kau jadi tentera

so ade seorang doktor nie dari jerman tibe2 datang nak membantu... lalu die memilih mamat nie untuk jadi salah seorang bahan uji sebagai tentera yang hebat... pastu.... korang tonton sendiri wayang! hahahaha...

HAVE FUN! aku bagi 6 bintang sebab aksi, special effects dan jalan cerita yang berterabur sehingga wat aku tertidur kat panggung wayang *sebab aku penat kot bulan puasa hehehe
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails