Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

FINAL EXAM!!!

I'm bit stressful with my final exam.. i keep wondering whether i will get As for my result.. because i know i'm lazy person.. that's a FACT!..  for now i have to focus on my final exams.. so i maybe a bit late on posting some new things but it will be done before end of this year.. BEAR WITH ME FOLKS! WISH ME LUCK ON MY FINAL!
Labels:
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    Hey Joe! good Luck!! dont be to stressful.. enjoy this moment.. nanti dah keje tak best dah.. mcm kis, dah keje ni rase nak balik zaman study!! sgt best!! =) neway, i doa kan u berjaya.. amin.. =)

    -kis-


  2. thank you! thank you kis.. hahaha lepas degree sambung master plak.. dunia kerja belum lagi for me.. tak prepare lagi ;)


Related Posts with Thumbnails