Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

MALAYSIA menjuarai sukan bola sepak di Sukan sea 2011


Aku sebenarnya tak boleh nak membayangkan betapa happy bila Malaysia Menang menentang Indonesia di final sukan sea bola sepak.. tap akhirnya KAMI JUARA!! HARIMAU membawa GARUDA masuk kubur hehee..

sambil perut penuh dengan french fries masak sebelum tengok perlawanan, depan tv jugak aku menjerit GOLLLLL! hehehe.. mak aku bukan main semangat lagi support si Khairul fahmi che mat penjaga goal Malaysia, ashik jerit APEK2 BOLEH! hahahaha..

anyway walaupun kita di hina, di tindas, di barukuda kan.. tapi yang di perlekehkan itu adalah juara kerana kesabaran adalah satu kekuatan untuk kita mendapat hadiah dari yang ESA.. allhamdullilah!
Labels:
2 Responses
  1. Semua rakyat Malaysia happy. Pemain2 kita memang hebat...



Related Posts with Thumbnails