Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Lampau

aku belajar yang sesuatu perkara akan sentiasa berubah, manusia berubah, dan itu tidak bermakna kita akan melupakan masa lampau dan cuba menyembuyikan ia, tapi ia bermakna anda telah meneruskan hidup dan menghargai sebuah memory dan kenangan, melepaskan ia tidak bermakna kita mengaku kalah tapi ia bermakna yang kite telah menerima takdir yang bahawa sesuatu perkara tidak selalu apa yang kite harapkan.. jauh perjalanan hidup aku tempuh selama ini.. aku mulakan dengan setapak untuk berubah akhirnya selangkah menjadi semangat untuk menjadi siapa diri aku sekarang.. mungkin suatu hari nanti mereka akan merindui diri ku yang lama tetapi masa telah membuat ku berubah
Labels:
4 Responses
 1. Anonymous Says:

  Alhamdullillah.. =) Semoga hidup u akan semakin bermakna.. amin..
  -kis- 2. Anonymous Says:

  No problem.. wish u all the best dear.. i selalu follow blog u =) dari dulu, kini & insyaAllah akan datang.. thats the way how am always update about u.. just xberani nak komen ape2.. skang baru berani.. =)
  -kis-


 3. selalu2 lah comment okey.. thanks tau selalu follow my blog! ;) muchh love


Related Posts with Thumbnails