Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Beats By dre

lepas aku usha tengok nampak cam smart plak headphone and ramai yang cakap sounds die sangat hebat.. aku memikirkan nak beli jugak satu.. tapi nak choose antara semua memang tension gak semua cute2 hahaha tapi selepas membuat penilaian berdasarkan rasa tamak haloba dan penuh dengan membaziran.. aku telah membuat keputusan untuk membeli antara dua type Beats by Dre nie

Warna Putih MONSTER Pro beats by Dre price RM1980
Warna hitam Studio Beats by dre price RM1699



Tapi price die macam tak masuk akal lahhh! mahal gile! ape pendapat korang?
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails