Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

LUAHAN HATIKU (part 2)

kali nie aku nak cerita pasal cinta plak ( cinta lagi, x abis2 cinta) aku malas dah nak cerita soal nie sebab dah banyak kali aku bercinta sampai rase macam malas nak bercinta, entah la.. aku nak minta maaf pada yang pernah aku buat salah especially ex2 gf aku dulu (maafkan joe, joe x sempurna, so joe buat salah dalam perjalanan hidup nie), dan pada PEREMPUAN yg pernah buat salah kat aku plak GO FUCK YOURSELF!!.. hahahahaha! sedap2 guna ayat lucah dalam blog aku nie.. kepada yg sedang bercintan, cintai lah pasangan anda sepenuh hatinya! setia, sesetianya.. aku nak doakan pada sahabat2 ku yang sedap bercouple weiii bahagia lah korang sampai ke akhir hayat nanti dah nak kahwin jemput aku, aku nak bedal nasi minyak banyak2 n siap tapau lagi, pastu telur kahwin bagi byk2 kat aku.. untuk aku plak hehehehehehee!!!!!! (suka sampai ke telinga), aku harap gadis yang sedang mencintai aku sekarang nie (hahahahaha! aku bagi la clue2 skit, x boleh bagi semua sebab private life aku) my baby hunny, i love you so much! thanks sbb hadir dalam hidup b, sayang ayg huhu... adeh! huhu i appreciate and love her more than ever..
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails