Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Pergi langkawi as a father days gift for my dad

Last two weeks i went to langkawi as gift for my father days celebration, x kisah la walaupun father days dah lepas sebab bagi aku father days bukan untuk certain day tapi hari2 is father days (yang penting aku dah wish kat abah hari tue hee).. ingat senang ke seorang abah nak jaga anak dia yang perangai cam setan nie hehehehe (aku sayang abah aku sebab dia seorang yang penyayang, dan aku amat menghormati dia kerana kesabaranya dia menjaga aku selama nie!, mak aku toksah cita lah pengorbanan beliau dah memang terlalu agung sebab Allah bagi ibu yang sempurna buat ku) dan seterusnya bercite kembali tentang langkawi, memang cukup best bila pergi dengan family sebab boleh bermanja2 dengan mak n abah aku (especially abah aku sbb aku memang anak abah!, anak bongsu la katekan dan aku tak malu mengaku aku anak manja dan berbangga menjadi seorang anak manja cewah! poyo jew), the best thing is spending time with my parent is the best memories in the whole wide universe!! tapi aku paling tak suka bila di paksa naik kereta kebal ke atas puncak (gayat!) tapi mengagahkan diri pergi gak la atas dasar nak pengalaman (sampai takde darah kat kaki siot terlampau gayat sgt) pastu aku jugak berpulang mandi kat pantai yang cantik gila! pasir putih dan air warna biru!! lawa doh! macam kat oversea tapi malaysia lagi hebat lah! cakap banyak tak guna ini aku selitkan gambar2 pergi sana..

nie time kat atas puncak (smarties kan tiang penyokong tue.. inginering terbaik dunia)


time lepak kat atas bot hehehehe!
Labels: ,
0 Responses
Related Posts with Thumbnails