Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Petang Ahad yang agak kelam

tentang hari ini.. macam biase bangun dari tidur, tengok cuaca mendung jew sentiasa macam hari-hari yang lepas seperti nak hujan tapi dah hujan sekejap tadi, sambil aku menengok si kawan aku Ian ross yang tidor dari pagi tadi sampai sekarang dah pukul 5.50 petang pun tak bangun2 lagi dah tak rupa orang dah tidur aku tengok.. boleh jadi dia dari keluarga beruang yang sedang melakukan hibernasi, biase la sekarang kan winter kat malaysia hahaha! anyway berbalik pada hari ini, rase sakit hati jugak lah.. dengan cellphone aku rosak display die, entah camne entah boleh jadi camtu.. nak kate aku buat benda alah tue jadi bola baseball takdelah plak.. tapi terasa sakit jugak lah jiwa nie,nak sms macam susah tahap gaban nie.. tapi ape kan daya sape suruh beli benda2 mahal, bila nak baiki takde duit.. jadi begitu lah seharian aku hari ini hahahahahaha!
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails