Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Tutup Cerita lama buka Cerita Baru

Great! Hidup baru bermula... kebahagiaan insyaAllah dalam proses tercapai walaupun masih lagi 70 peratus, agak besar peratusan tersebut kalau nak di bandingkan dengan realiti kehidupannya tapi itulah yang aku rasa sekarang.. sebelah pihak sudah kata ya.. dah sebelah pihak satu lagi pun sudah menunjukkan penerimaan, terima kasih kepada yang mendoakan kebahagiaan aku terutamanya ibubapa aku, abang aku, kakak ipar aku, sepupu2 ku, kawan2 yang banyak bagi sokongan positif, bahagia aku!.. dan aku rasa tidak salah aku memulakan hidup baru dengan yang baru tapi lebih memahami dan tidak mengarut2 macam yang dulu.. Senang cerita aku dah jumpa apa yang aku cari.. dan itu sudah cukup untuk aku.. yang lama aku tinggalkan sebab aku dah malas nak amik tahu kalau banyak sangat songehnya.. walaubagaimanapun kita semua harus tahu yang hidup tetap kena teruskan... biarlah yang keruh dulu kite jadikan pengajaran.. aku anggap semasa lampau adalah silap aku dan aku nak perbaiki diri aku.. tidak mahu di anggap sebagai manusia yang hanya tahu berdrama, bertalam dua muka, Egoist dan jugak hanya tahu mementingkan diri sendiri.. biarlah apa orang nak kate tapi aku tahu siapa diri aku... senyum selalu!

ada seseorang pernah cakap kat aku... kita akan jumpa yang salah dahulu sebelum jumpa yang sebetulnya.. aku dah jumpa yang betulnya dan aku akan hargainya..
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails