Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

DOMO KUN!!!!

Aku pelik jugak lah sebab tengok ramai betul orang minat DOMO kun nie dulu.. aku sendiri time tuew tak tahu Domo Kun tue ape... time tue aku ingat kan menatang apelah petak coklat mulut terganga nie... so last2 akhirnya kawan aku jugaklah perkenalkan watak Domo Kun nie... nak kate domo kun nie cerdik takdelah plak.. aku tengok bodoh semacam je hahaha.. dengan suara yang ashik bunyi macam beruang menguap je pastu dah lah bentuk empat segi hahaha.. walau bagaimanapun aku mula jatuh hati pada domo kun nie sebab die bodoh dan bengap hahaha... itu yang menyebabkan die comel gile! baru aku faham nape perempuan2 semua suka Domo nie.. hahaha aku pun dah tergila2 minat dah..

pada yang meminati Domo Kun nie.. terus meminati ia ok... sebab die satu hari nanti mampu menandingi Sponge bob!
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails