Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Nur Kasih The Movie Soundtrack

Persempenaan movie NUR KASIH yang bakal keluar nie aku teruja jugak nak pegi tengok nanti.. tapi yang membuat aku lagi eager nak pegi tengok ialah bila dengar lagu tema lagu tersebut yang dahulunya dinyanyi kan oleh yassin di gabungkan pula dengan tiz zakiyah.. makin gempak plak lagu tue jadinya... bukan selalu kan kite dapat dengar suara pelakon nyanyi lagu tema cerita tersebut hehehehe.. boleh tahan lah (sebab baru sekali je dengar kat radio).. nanti dah dengar banyak kali mesti suka punya hehehe

SO JANGAN LUPA TAU SIMPAN DUIT TENGOK CERITA NIE! ;)


Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails