Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

HOBI BARU

Tetiba aku bosan dekat rumah sewa aku..mula lah buat benda mengarut2 macam kejar kucing lahh.. terjerit sorang2..

Tapi yang paling best sekali aku mula develop hobi baru iaitu main layang2.. hehehe.. beli layang2 hasil tangan oleh ade wak kat kampung sebelah.. ~~~ melayang rm30 aku beli sebijik layang2 tapi best jugak main petang2.. riadah untuk aku.. kalau tak mahu aku gile dibuatnya.. selalunya dating dengan bini aku.. tapi bukan setiap hari dating.. so aku memcuba benda baru kira okey lah tue dari takde buat apa2..

Ini lah wak yang aku maksudkan.. confirm ramai awek nak nie.. Wak nie hensem, gigi takde menambahkan kehensemannya.. haha! :P
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails