Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Nama yang aku sayang!


walaupun korang tak sedar yang aku sayangkan korang, tapi korang yang membuatkan aku bahagia! tanpa korang aku rase hidup aku macam empty.. nie list namanya.. kalau ade nama korang! kira korang sentiasa dalam minda aku.. for 2009

FAMILY AKU
abah n mum (the best parents), abang along dan Angah (sebab anggap aku macam baby boy diorang), adik aku Anis & Yaya (dua2 manja dengan aku), cousins aku majdi, fahmi, nabilah, kawan2 sekolah aku Aliff "ibanez", Pijan, Syed akram, Qusyairi "medic boy"(mereka nie semua member sea all aku)
,Nuar "kedah" Bebudak Pengawas , fahmi, azli, aizat,pojan, fikri, giegie, etc , Hazwan hashim, Asraf zaimi "thrash sarawak",Adek, Pejo, Wan ultraman, khairol, Azizul,pokya, Kerang "suami orang", anis anwar, hishamuddin, budak2 SABS, Edmund,Mizi,Aya, malini, parvin, dan ramai ag (aku xle sebut sebab ramai gile!),

BUDAK UNIVERSITY AKU
hafiz "godzilla", Ben "Death metal", Art "military", Asrol "metrosensual", Boby ,Mus, Acap, Jaja"bos kedai" shahir "perfect world", jazlan "witwicky", hannan "akauntan", pian "order", fendy "mulau", awie "kampar", ian ross "game boy", leslie "big bro", udin "main bola", bullet "afiq", rayner "rose boy", aszharulzaman "miley boy", nell "evo sayur", harrison "ikan buntal", Fariz "drummer Sindraz", Lokman "kancil" , Wan "taiping", Nawie "shagrath",Mie "Hecate Entroned" Wan "Vocalist firstAid" bebudak umah aku first 1 sem, fakry, sufian, sharol, qimi..

Aweks2 kelas aku alia, Noi, nurul atiqah, Anthea, Shasha "BoOlat", Chrystal, Melissa, Shamela, Rekha "model", Sumathi,Kayown bebudak kelas Dip Tesl B, Pae, Didie "kodok", Bebudak Teater aku Zack, Ijam, Viva, Lan, Ijat, Apek,Wanie, Sheryn (nie yg aku ingat je), Geng2 click! Zul & Ieza, Putry "Davina", Huda, etc
(sekali lagi terlalu ramai)

FACEBOOK & MYSPACE FRIENDS
Sarah, Normajaliza, Tyra, Tqah "willie",Itis "bontot", Tara, Hannah"Peranchis" Catherina weena, Hannah Abdullah, Emma boyot, Aishah Azman,khairiyah,Nurul Zarina Ahmad,Asybella Zoe Lazarus, Farhana Haron, Farra Cullen, Hanafi Mahfuz, Harlod Peter Ringgingon, Laili Marlia, Nadia Yusoff, Nurrisha Fazziana, Suzanne Noor, Ummi Zulkifli ,Zurahanim Hanafi, Abg Lan "kedai baju pertama", Jazira Salwa.. etc

MUSICIAN
Shamsuddin Ali Cromok, Roll Nrocinu, Pqot, Awien dan Shiro from Bottlecapt, Raja Shah, Ritz dan Sam Maya from Metalasia, Bro's from Rosewood, bro's from Nitrus Yaya from Static emily, Shezwin Asna from band Asna, Yas & Aca from Vermillion, CD NAZ, Sindraz, Oddity, Tasyim and other underground musician i known as friends.


kepada nama yang aku tak sebut tue bukan sebab aku x sayang korang tapi aku x ingat name korang so kalau terasa hati minta maaf sangat! sebab aku xle nak list semuanya
Labels:
7 Responses
  1. aww. thank you. so much.
    cpt2 i check taw. hehehehe
    :)


  2. "aszharulzaman "miley boy"

    THanks alotta abang joe.
    walaupun asz salu kutuk abang..
    *depan dan belakang..*

    abang sayang gak kat asz ek..
    asz pun..
    walaupun abang ni annoying, abang tetap asz sayang..sebab asz suka ade orang untuk di panggil abang...*haha, abang sendiri tak sayang..hahahahaha*

    thanks eja name asz dengan glamer dan salahnye. ;)


  3. Normalizaibrahim : hehehe! naame u kena ade babe!

    aszrulzaman: hehe ye eh name salah?? Oops! my bad.. hahaha sayang kamu jugak asz!


  4. fussy messy! Says:

    "tyra"?
    hehe..
    thanks dear! :)


  5. hahahaha! tyra! is u dear!


  6. Ikhram Says:

    SUAMI ORG..agak manis didengar title 2 joe.


  7. tue yg best tue kerang hahaa! ko kan dah kawen hekhekhek!


Related Posts with Thumbnails