Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Trend Pemakaian Zaman Sekarang


Kalau kite jalan pegi mall ke, tengok movie atau majalah atau television, atau pegi pasar malam sekali pun.. kita takkan terlepas pandang pada manusia2 yang lalu lalang... tapi korang perasaan tak sesuatu?

Perasaan tak bila kite tengok sesetengah orang memakai stylish gile pakaian... macam2 jenis fashion.. aku sendiri pun tak terkecuali tergolong dalam kelompok mereka2 ini.. yelah pakaian comel dan trendy takkan taknak try nak pakai... mestilah nak kan?? hehehe

macam2 lah cara pemakaian tak kira lelaki ataupun perempuan.. dengan lelaki yang suka pakai V collar tshirt, pakai baju kotak2 western tue... sampai lah ke perempuan yang suka pakai pakaian yg cute2 dan aku sendiri tak reti nak panggil ape pakaian diorang sebab aku tak tahu hehe..

Tapi aku perasaan jugak lah pada pakaian lelaki, contoh collar V tue di adaptasi dari pakaian perempuan sebenarnya.. tapi sesuai jugak bila lelaki memakainya.. dan juga pemakaian baju kotak2 yang dahulunya di pakai lelaki sekarang perempuan pun mula memakai pakaian tue.. dulu lelaki je pakai zaman2 seattle tersembur keluar band nirvana, hahaha kate grunge la zaman tue.. hehehe

so tak kira la apepun pakaian yang kite pakai harap ia bersesuaian dengan kita.. jangan pakai plastic tong sampah sudah hehehe

picture credit to http://www.gap.com/
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails