Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

DEMAN WORLD CUP SEMAKIN MENJADI-JADII! (JADUAL WORLD CUP)

Sorry kepada rakan2 membaca dan bloggers friends ku yg mengikuti perkembangan blog nie sebab lame tak update my blog.. satu sebab nya takde mase untuk berblogging sebab sibuk study dan kehidupan ku, dan kedua sebab ialah ape yang akan aku ceritakan untuk post aku hari nie.. Ketika Dunia di kejutkan dengan kejadian kejam Israel menyerang kapal bantuan gaza, kite jugak sekarang dalam demam WORLD CUP!!!! yang sekarang nie sedang berlangsung selama sebulan lebih di South Africa.. aku jugak tercalik di muka demam World Cup nie sampai tak cukup tido nak tengok match diorang hehehe.. ape2 hal korang jangan lupa soal hidup kite wokey.. bola2 jugak, jangan sampai tak makan, nak jalani hidup dan perkerjaan kite ape semua di sebabkan bola hehehe so di sini saya selitkan jadual untuk peminat Bola fanatic yg takde astro macam aku nie.. so boleh dapat tahu match ape yang akan ke udara di television 1 Malaysia.. Enjoy!


KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS!

Credit to Aizuddin.com for the jadual

Labels:
Related Posts with Thumbnails