Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Apa korang akan rasa kalau apa yang terjadi di Movie berlaku kepada diri anda??

Kita selalu menonton movie dari hollywood yang banyak menceritakan perihal apa akan terjadi jika sesuatu kejadian berlaku dan apa akibatnya..

sebagai contoh filem I am Legend dan jugak cerita series Lost.. situasi tinggal bersendirian di atas muka bumi tanpa sesiapa, dah jugak terdampar di pulau dan tidak boleh balik langsung,..

Apa akan terjadi jika anda berada di dalam situasi seperti filem2 hollywood science fiction yang mengunakan CGI di mana muncul raksasa yang di luar imaginasi anda, Godzilla? Dinasour, Alien, Predator, Avatar, Hulk, X men, menjadi sesuatu yang real! dan mendiami muka bumi bersama anda?

Apa pulak akan terjadi jika filem2 bergenra seram dan pelik seperti Saw, texas chainsaw massacre, the friday 13, cerita pembunuh bersiri dan lain2 menjadi satu realiti.. mereka wujud dan membunuh serta menyeksa anda seperti mana mereka lakukan di dalam filem yang kita tonton

jika situasi tersebut terjadi kepada anda, korang sanggup hadapi semua itu.. apa yang akan korang rasa?
Labels:
2 Responses
  1. miszati Says:

    rase nak sorok kat tempat yang diorang[godzila,dinosour,alien,etc]
    xnampak kite.*heh.tapi kt mne la pulak tempt2 tuh ek..hehe


  2. hahahhahahahahaha itulah kalau jadi cmtu kan best hahahaha tapi takot mati awal jelah hehe


Related Posts with Thumbnails