Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Blogger Berperang!

Bila aku masuk facebook.. adela terbaca status satu kawan facebook aku nie bergaduh dengan minah mane entah mengatakan die copyright blog kawan aku nie, siap berperang2 lagi posting dalam blog mereka.. bergaduh sana sini.. ayat berperang.. macam2 la keluar.. aku sebenarnya malas nak amik tahu tapi kalau boleh.. jangan lah ashik posting benda yang same sampai berlarutan tanpa henti.. tak syok jugak yang membaca.. nanti pembaca tengok aishhhh.. takde benda lain ke nak cerita hehe.. memang la blog anda adalah tentang hidup anda dan privasi anda tapi ia juga tatapan untuk semua juga kan? aku memang tak layak nak cakap apa2.. nanti korang cakap aku nie sibuk jaga tepi kain orang.. so aku berhenti je setakat nie.. renung2 la..
Labels:
2 Responses

  1. tahu takpe milo panas.. itu pun mau gaduh.. budak2 kecik.. memang cmtu ;p


Related Posts with Thumbnails