Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Korang perasaan tak World Cup tahun nie lain macam

korang perasaan tak World cup tahun nie lain macam.. tak macam dulu, sekarang nie team yang power2 dan pernah menang world terus kena pijak dengan team yang jarang kite dengar pernah menang world cup.. wow! ini satu perubahan dan impak yang besar.. adakah ini menjanjikan kejutan yang berlainan untuk dunia sukan.. kita tengok apa yang akan terjadi nanti....
Labels:
2 Responses
  1. hudhud Says:

    betul ! ingat i sorang je perasan ! hehe


  2. huhuhuhu! tahu takpe!


Related Posts with Thumbnails