Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Happy Father's day


Lusa dah hari bapa... so tadi aku keluar pegi bandar.. ramai aku tengok budak2 jalan2 ikut ayah diorang.. dah aku juga tidak terkecuali keluar dengan abah aku hari nie... teman die shopping haha.. so dengan itu aku nak mengucapkan selamat hari bapa kepada abah aku dan juga kepada semua bapa yang ade kat dunia nie tak kira manusia atau haiwan hehe.. SELAMAT HARI BAPA! sayangi Bapa anda..!


Johari
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails