Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Ryan Matthew Dunn a.k.a Ryan Dunn

Ryan Matthew Dunn (June 11, 1977 – June 20, 2011)

Salah seorang realiti televisyen Amerika personaliti dan ahli daredevil terkenal kerana merupakan ahli krew JACKASS dan ahli cast di Viva La Bam.

Butiran mengejutkan telah muncul hari ini mengenai sifat kemalangan maut bintang jackass nie. Polis membuat laporan beliau memecut di sekitar 130mph dalam zon 55mph apabila Porsche 911 GT3 beliau terbang jauh dari jalan pada kira-kira 2:30 pada pagi Isnin di Pennsylvania,lalu segera membunuhnya dan penumpang beliau, Zachary Hartwell.

Polis berkata kelajuan mungkin telah menjadi faktor dalam accident.Dunn telah menguploadkan photo ke dalam Twitter beliau memperlihatkan gmbr beliau sedang minum dengan rakan-rakan beberapa jam sebelum kemalangan tersebut, tetapi ujian toksikologi boleh mengambil masa sehingga enam minggu.

"aku sebagai fans of Jackass agak sedih dengan kehilangan salah seorang ahli gile2 jackass R.I.P DUNN the great Daredevil!"
Labels:
0 Responses
Related Posts with Thumbnails