Welcome Readers!

Nama ku Johari atau lebih akrab di panggil joe, aku seorang yang openminded dan simple. blog ini adalah tempat ku meluahkan isi hati, segala apa sahaja yang terlintas di alam semesta serta minda ku dan ia mengunakan bahasa rojak bercampur english dan saya juga tidak mahir berbahasa inggeris jadi maaf jika ade tersilap. saya berharap jika ada apa-apa opinion boleh comment dibawah, Nice to meet you all.. hope you enjoy reading my blog!

WARNING: blog ini adalah untuk openminded peoples

Sex = AKU JUGAK TIADA DARA

kebanyakan manusia sekarang tidak lagi menganggap sex sebagai satu perkara yang TABOO.. zaman2 dulu kalau nak buat sex mesti lepas kahwin.. tapi zaman sekarang dah takde macam tuew dah.. ade yang segelintir pernah buat sebelum mengikat akad nikah lagi! seawal umur 12 tahun

Mungkin post nie nampak sedikit rebellious sebab menceritakan tentang sex tapi jangan nak tunjukn innocent dan suci lah sebab sex is normal.. kite belajar lagi bab sex di tingkatan 3 dan di katakan kebanyakkan remaja sekarang banyak dah mencuba mempraktikal hal ini..

Peratusan remaja kite lebih2 lagi di malaysia sudah ada yang menonton video lucah, dan sesetengahnya menjadi pelakon aksi dalam video seperti itu.. so siapa nak di salahkan? takkan ibu bapa? ibu bapa dah bagi secukup kebebasan pada kite, kalau tak bagi! kite salahkan ibubapa kite plak yang tak bagi kebebasan, kate mereka mengongkong la ape la...

so aku juga ingin mengaku yang AKU TIADA DARA sebab aku anak jantan so aku ade TERUNA, sayangilah mahkota anda kerana ia milik yang tercinta! hehehehehehehe!

KIDS... SEX is Important after Marriage! boleh kembangkan zuriat.. so sebaiknya have it lepas kahwin halal bersama yang tercinta jangan mengikut budaya bodoh kuing orang putih yang tiada tamadun...
Labels:
3 Responses
  1. mieralee Says:

    yup i setuju kott.. i think budak tu maybe berasa sangat bangga sebab dia takde dara. wtf. tu mahkota seorang perempuan .. bayangkan kalau bagi sesuka hati den tulis di blog. perhhh.. tak ke rugi. kalau i sumpah menyesal


  2. wida Says:

    oppss...buat i terkejuz...nasib still ade teruna lagi u...hahahha~


  3. mieralee: masalah manusia sekarang bangga dengan perkara yang malu dan malu pada perkara yang betul

    wida: hehehehehhee of course :)


Related Posts with Thumbnails